Thiele van Rooijen Binnenhuisadviseurs

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Ons Verhaal

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn Karel van Rooijen en Marie-José Kunkeler-Thiele, ondernemers van Thiele van Rooijen. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Molendam in Ochten, maar ook online. De website hebben we zo ingericht dat je volop inspiratie kunt opsnuiven, ideeën kunt opdoen en het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk kiezen is uit onze bijzondere collectie. Wie eerst wil voelen, vergelijken of van dichtbij wil kijken, is natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.

Het team

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen.

geschiedenis van thiele van rooijen


De geschiedenis van Thiele van Rooijen interieuradviseurs begint in 1969. In dat jaar wordt in het centrum van Ochten de winkel Van Eldik en Thiele geopend. Twee van de oprichters zijn mijn ouders, Ton en Odiel Thiele. Het is een winkel van nog geen 25 m2. In deze winkel worden woontextiel, kleinmeubelen en kleine slaapkamers verkocht. Dit ging zo door tot 1983, de winkel in Ochten wordt dan vergroot en omgedoopt tot “Thiele interieur”. Het bedrijf ontwikkelt zich tot specialist in het verzorgen van kwalitatieve interieurs.

Vanaf eind jaren 90 worden ik, Marie-José Kunkeler-Thiele, en  Karel van Rooijen actief in de zaak. Dit heeft in 2005 geleid tot een nieuwe groei van het bedrijf. In 2009 is het bedrijf door ons overgenomen en hebben Ton en Odiel Thiele afscheid genomen. De naam van de zaak werd veranderd in “Thiele en van Rooijen binnenhuisadviseurs”. Naast de overname heeft de winkel ook een spectaculaire metamorfose ondergaan waar we best trots op zijn. De slaapafdeling is verdwenen en we richten ons nu volledig op hetgeen we altijd al goed in zijn; een compleet en persoonlijk interieuradvies.

Karel van Rooijen en Marie-José Kunkeler-Thiele
Thiele van Rooijen Ochten

Meer afbeeldingen

Stel een vraag

* verplichte velden
Heeft u vragen? Neem contact op.